over ovii

Ovii is het creatieve bureau van Ingri Imenkamp (Deventer, 1985). Met diploma’s van de opleidingen Marketing & Communicatie en Grafische Vormgeving vers op zak startte ze in 2008 haar eigen onderneming, Ovii Ontwerp.

In de loop der jaren is Ovii’s klantenbestand enorm uitgegroeid met – inderdaad – een variëteit aan klanten en opdrachten in alle vormen en in alle maten. De hulp van Ovii werd steeds meer ingeschakeld voor het meedenken met bedrijven in de corporate en externe communicatie. Een enorme schat aan ervaring werd opgedaan. De tijd heeft niet stil gestaan en Ovii bleef zich ontwikkelen. En zoals Ingri uitgroeide van een jonge, gedreven enthousiasteling tot een ervaren professional (maar gelukkig nog steeds gedreven en enthousiast) groeide haar bedrijf met haar mee richting volwassenheid.

Samen met Marieke, Kristel en de in tien jaar tijd opgebouwde achterban van fotografen, tekstschrijvers, websitebouwers, drukkers en verspreiders zijn de mogelijkheden van Ovii nog groter geworden!  

Ingri Imenkamp

vormgever/marketeer

Creatief, ondernemend, zelfstandig en met lef; zo omschrijf je Ingri. Met diploma’s van de opleidingen Marketing & Communicatie en Grafische Vormgeving vers op zak startte ze in 2008 met Ovii.

Marieke Roeke

marketeer/junior vormgever

Marieke heeft een opleidingsachtergrond op het gebied van marketing en wil zich verder specialiseren in de fotografie. Daarnaast kan ze het valse gezang van Ingri goed aanhoren. Een prima team!

Kristel Schumacher

marketeer/junior vormgever

Kristel heeft net als Marieke een opleidingsachtergrond op het gebied van marketing. En zal Ovii in ieder geval tot 1 oktober op de dinsdag, woensdag en donderdagochtend komen versterken.

Carmen Zomer

student ArtEZ Enschede

Carmen is student aan de ArtEZ Enschede en zal Ovii de komende tijd een dag in de week komen versterken.

Stagiaires zijn altijd welkom bij Ovii!

En wij zijn op naar versterking! Op zoek naar een stageplaats marketing en communicatie MBO / HBO of grafische vormgeving? Stuur een mailtje aan ingri@ovii.nl

Stukje terug in de tijd!

Ingri begon thuis met knutselen aan de keukentafel, knippen, plakken, kleuren, mooie dingen maken voor vriendinnetjes en familie. Vervolgens knutselde ze in haar bedrijf zo verder op de spreekwoordelijke zolderkamer. Later sloot ze zich aan bij een ondernemershuis in Lochem met drie andere jonge ondernemers. Na tweeëneenhalf jaar samen, of meer naast elkaar te hebben gewerkt, wilde ze weer Back to Basic. In eigen huis maakte ze haar creatieve cocon om vanachter de geliefde iMac aan opdrachten te werken waar Ingri zelf, maar vooral ook de klant, gelukkig van werd. Van april 2016 tot juli 2019 was het kantoor van Ovii gevestigd aan de Huenderstraat 3 in Laren. Echter werd dit kantoor te klein en sinds juli 2019 is Ovii te vinden op de 1ste verdieping aan de Dorpsstraat 5 wederom in Laren (Gld).

portfolio-header-lines

Wij werken onder andere samen met: