over ovii

Ovii is het creatieve bureau van Ingri Imenkamp (Deventer, 1985). Met diploma’s van de opleidingen Marketing & Communicatie en Grafische Vormgeving vers op zak startte ze in 2008 haar eigen onderneming, Ovii Ontwerp.

In de loop der jaren is Ovii’s klantenbestand enorm uitgegroeid met – inderdaad – een variëteit aan klanten en opdrachten in alle vormen en in alle maten. De hulp van Ovii werd steeds meer ingeschakeld voor het meedenken met bedrijven in de corporate en externe communicatie. Een enorme schat aan ervaring werd opgedaan. De tijd heeft niet stil gestaan en Ovii bleef zich ontwikkelen. En zoals Ingri uitgroeide van een jonge, gedreven enthousiasteling tot een ervaren professional (maar gelukkig nog steeds gedreven en enthousiast) groeide haar bedrijf met haar mee richting volwassenheid.

Samen met Marieke en de in tien jaar tijd opgebouwde achterban van fotografen, tekstschrijvers, websitebouwers, drukkers en verspreiders zijn de mogelijkheden van Ovii nog groter geworden!  

Ingri Imenkamp

vormgever/marketeer

Creatief, ondernemend, zelfstandig en met lef; zo omschrijf je Ingri. Met diploma’s van de opleidingen Marketing & Communicatie en Grafische Vormgeving vers op zak startte ze in 2008 met Ovii.

Marieke Roeke

marketeer/junior vormgever

Marieke heeft een opleidingsachtergrond op het gebied van marketing en wil zich verder specialiseren in de fotografie. Daarnaast kan ze het valse gezang van Ingri goed aanhoren. Een prima team!

Stagiaires zijn altijd welkom bij Ovii!

Ontwerpen leer je door het veel te doen! Meters te maken. Daarom vindt Ingri het belangrijk dat ontwerpers in spé de kans krijgen om het vak te leren in de praktijk. Met de ruim tien jaar aan ervaring, de grote klantenkring met uiteenlopende opdrachtgevers en gevarieerde opdrachten staan we garant voor een afwisselende en leerzame stage. In de veilige omgeving van een klein kantoor komt de stagiair(e) zo in aanraking met eigenlijk alles wat het ontwerpvak behelst en wat er bij komt kijken bij het runnen van een eigen bedrijf.


Interesse om stage te lopen? Vanaf augustus 2019 hebben wij weer een stageplaats vrij!

Mail je cv + digitale portfolio naar ingri@ovii.nl en vertel ons waarom jij stage bij ons wilt lopen!

Stukje terug in de tijd!

Ingri begon thuis met knutselen aan de keukentafel, knippen, plakken, kleuren, mooie dingen maken voor vriendinnetjes en familie. Vervolgens knutselde ze in haar bedrijf zo verder op de spreekwoordelijke zolderkamer. Later sloot ze zich aan bij een ondernemershuis in Lochem met drie andere jonge ondernemers. Na tweeëneenhalf jaar samen, of meer naast elkaar te hebben gewerkt, wilde ze weer Back to Basic. In eigen huis maakte ze haar creatieve cocon om vanachter de geliefde iMac aan opdrachten te werken waar Ingri zelf, maar vooral ook de klant, gelukkig van werd. Sinds april 2016 is het kantoor van Ovii gevestigd aan de Huenderstraat 3 in Laren, in het pand van Die Computer (de oude Rabobank).

portfolio-header-lines

Wij werken onder andere samen met: